miércoles, 24 de diciembre de 2014

L´Elmer, l´ elefant de colors

Inaugur el blog amb el clàssic "L´Elmer" de David McKee aprofitant que avui matí ha estat el primer conte que hem llegit, la Laia el Joan i jo, al llit, gairebé tot just obrir els ulls.


Qui no ha sentit parlar del petit elefant de colors? Un conte que ens parla de la tolerància,  de les diferències entre uns i els altres i de com es poden afrontar aquestes diferències amb optimisme.  Avui en dia gairebé totes  les escoles inclouen aquesta lectura als primer cicle d´infantil perquè és un èxit asegurat entre els més petits, i això que la primera versió ja té 25 anys!!

La història d´Elmer es la història d´un elefant diferent dels altres, mooolt diferent,  perquè tot i que sembli mentida, Elmer no es gris, ni té "color d´elefant", sinó que es un elefant MULTICOLOR.


Tothom s´estima Elmer, és divertit, fa riure als altres elefants del ramat, però a vegades està cansat de ser diferent. Un día, té una idea molt divertida per canviar una mica la seva rutina...voleu saber el que? Doncs us recoman fer-vos amb un exemplar i llegir aquest conte en família.


En aquest moment existeixen 22 títols del mateix autor amb l´Elmer com a protagonista, a poc a poc us aniré contant les meves impressions de cadascuna d´elles.

Edad recomenada: 0-5 anys

No hay comentarios:

Publicar un comentario