martes, 30 de diciembre de 2014

La Lucinda i l´inspector Vinagre

Aquesta història ens ha semblat divertidíssima i amb recursos molt apropiats per ensenyar als infants que els adults, de vegades (moltes) també ens equivoquem, i no només això, sinó que sovint ens obstinem tant a tenir la raó que posem normes  i prohibicions completament absurdes.
Aquest conte ens explica la història de La  Lucinda, una rodamón que viu a una carreta amb la única companyia del seu ruc. Un dia arriba a una ciutat per instal.lar-se i se li ocorre una manera molt original de fer que la gent estigui contenta i sigui més amable, però es troba amb un inspector que li farà la vida impossible, prohibint tot allò que sembli fora de lloc. En aquesta ocasió, són els nens de la ciutat els que de la manera més absurda i surrealista fan veure a l´Inspector Vinagre que està equivocat, i que la seva manera de fer no té cap sentit. 
A nosaltres ens ha agradat molt, perquè a més d´aprendre que els adults de vegades posem prohibicions absurdes també fa veure que els nens i nenes es poden implicar i lluitar per allò que consideren injust.

Autors: Melisa Nuñez i JoÂo Caetano
Editorial: Kalandraka
I.S.B.N 978-84-8464-073-8
I

No hay comentarios:

Publicar un comentario